Kunder


 


Teamudvikling - Medicinal virksomhed

Et 2-dages forløb med fokus på personprofilerne i teamet gennemført ombord på en skonnert kombineret med et utraditionelt konferencecenter i Sverige. Teamets rollefordeling blev tydeliggjort med Garuda FokusProfil, som skabte en fælles reference for, hvad der kræves når eksempelvis entreprenørtypen skal have et succesfuldt samarbejde med administratoren. Afslutningsvis arbejdede teamet med at identificere deres ”hjerte”, som der altid skal værnes om i en hektisk hverdag.

 

Organisationsudvikling - Ministerium

Efter gennemførelse af ny organisationsstruktur blev medarbejderne samlet i et forløb, der skulle øge det personlige fokus på den ydelse der kan leveres og ikke den generelle sagsbehandling. Ved at synliggøre hvorfor vi møder på arbejde hver dag skabes en bredere forståelse for de indbyrdes afhængigheder. Peter Plys blev brugt som rollemodel for den positive og konstruktive medarbejder.

 

Ledelsesudvikling - Bank


Ledelsesgruppen i en større dansk bank ønskede at komme tættere på hinanden og få indsigt i de personlige ressourcer den enkelte indeholder. Ombord på et historisk sejlskib blev gruppen ført gennem en række samarbejdsopgaver i en utraditionel ramme, hvor de daglige rutiner og mønstre var sat ud af spil.

 

Det blev synligt for alle, hvilke udviklingsområder gruppen efterfølgende skulle arbejde med i fællesskab.

 

Bestyrelsesroller og ansvar - Familieejet virksomhed


Med udgangspunkt i de udfordringer en familieejet virksomhed står overfor når bestyrelsen er sammenfaldende med ejerkredsen og den daglige driftsledelse blev det, fordelt på flere møder og workshops, kortlagt hvilke interne og eksterne forventninger der er til bestyrelsen.
 
Med fokus på strategi og beslutningsdygtighed blev hvert enkelt bestyrelsesmedlem holdt fast på sin rolle og det medfølgende personlige ansvar for virksomhedens strategiske ledelse.

 

Personlig effektivitet - Advokatvirksomhed


Forløb gennemført for alle medarbejdere med henblik på at flytte fokus fra løsning af den enkelte opgave til den overordnede holdning til tid og hvordan den skal bruges.
 
Med simple øvelser blev det synliggjort at det ikke altid er nok at løse opgaverne rigtigt, men endnu vigtigere at løse de rigtige opgaver.

 

Coaching - Konsulentvirksomhed


Forløb gennemført for enkeltpersoner. Afklaring af uudnyttede ressourcer i forhold til nye arbejdsfunktioner. Med udgangspunkt i det hele menneske og de udfordringer der er ved at kombinere en krævende karriere med et prioriteret privatliv er der fundet nye veje til at nå de personlige mål.

 

"Har du tid" - Maskinværksted


Alle medarbejdere samlet til et oplæg om hvilke værdier der skal bære den fremtidige forretning. Ved at fokusere på hvordan vi bruger tiden sikrer vi samtidig at vi får det bedste ud af den. Den differentierede service til store og små kunder blev synliggjort.

 

Firmaarrangementer - Telebranchen, Sverige


Tilrettelæggelse og afvikling af årsmøde for mere end 200 ledere fra hele verden.3 dages forløb i København med indkvartering, transport, forplejning og underholdning.

 

Teambuilding - Advokatvirksomhed


For at skabe sammenhold i teamet blev en afdelingsdag for alle medarbejdere gennemført i en lidt utraditionel ramme på Middelgrundsfortet, hvor transporten foregik i hurtiggående gummibåde.
 
Det giver ikke altid det største udbytte at flytte egne grænser - ofte er effekten betydelig større når man gør det sammen.

Læs mere på Kræftens Bekæmpelses hjemmeside...
Følg ADDON Consulting på Facebook
Følg ADDON Consulting på LinkedIn
Læs mere her om vores konsulentydelser
Læs mere om hvilke fordrag vi tilbyder...
ADDON Consulting  //  Søvej 3  //  DK-3520 Farum  //  Telefon. 27 84 81 30  //  kontakt@addon-consulting.dk
Læs mere om hvem ADDON er her...