Har du tid ?


I verdenssamfundet er der en fælles måleenhed for tid. Vi er alle enige om at angive tiden i år, måneder, dage, minutter. Helt så enkelt er det ikke, når vi taler om ”god tid” eller ”rette tid”. Vi lader os i høj grad styre af tiden og ser det som noget helt naturligt at den store og lille viser på uret afgør om vi har tid til det ene eller andet.


Tænk hvis vi bare for en kort stund har mod til at tænke i behov eller lyst til at gøre ting ! Hvis vi blot starter med det helt enkle, så er det almindeligt, at vi spiser frokost på et bestemt tidspunkt uanset om det er hverdag eller weekend. Det ville måske give mere mening at spise, når vi er sultne...... Vi får selvfølgelig ikke mere tid af at sætte uret i stå et par timer, ligesom de 10 minutter vi kan være heldige at spare i trafikken på vej til arbejde om morgenen ikke kan bruges, når vi kommer hjem om aftenen.


I et moderne samfund kan vi ikke lægge uret og tiden helt på hylden, men vi kan få en bedre udnyttelse af tiden, hvis vi yder en indsats for ikke blot at gøre tingene rigtigt men også for at gøre de rigtige ting.


”Har du tid ?” handler om at tage ansvar for hvordan tiden bruges og ikke tage den for givet. Personlig effektivitet kommer ikke af sig selv. Vi skal arbejde hårdt og gøre os en masse erfaringer for at kunne vurdere, om vi bruger tiden effektivt.

Læs mere på Kræftens Bekæmpelses hjemmeside...
Følg ADDON Consulting på Facebook
Følg ADDON Consulting på LinkedIn
Læs mere her om vores konsulentydelser
Læs mere om hvilke fordrag vi tilbyder...
ADDON Consulting  //  Søvej 3  //  DK-3520 Farum  //  Telefon. 27 84 81 30  //  kontakt@addon-consulting.dk
Læs mere om hvem ADDON er her...